Поиск
Последние темы
Самые просматриваемые темы
Кто сейчас на форуме
Сейчас посетителей на форуме: 15, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 15 Нет
Больше всего посетителей (365) здесь было Пн Ноя 18, 2024 8:31 pm
Объявления
Нет ни одного объявления.
Крым или крымнаш две больших разницы
+28
Traff&Co
Dobermann
Oldmen
Петрович
Саня
driver
Cayman
Gleb62
Андрій
Merlin.ol
Grey
Bowman
Граф
вояж4х4
dartaka
CLASSIK
poputchik
Barabosha
INDI
D.S.S.
Репин 71
Vlad_vlllv
Матроскин
Dimaz
Жнець
garikttt
tri_v
etre
Участников: 32
Страница 4 из 35
Страница 4 из 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: Крым или крымнаш две больших разницы
Dimaz пишет: еще вариант. забаньте меня Нет тела, нет дела. :34812:
Большая просьба к модераторам и админу!!!
Ушел же ж чел уже, дверью хлопнул... Ан нет, возвращается...
Не баньте, плиииззз, брата нашего меньшего, хоть он и просит!!!
Ну весело же его истерики наблюдать
Traff&Co- Модератор
Дата регистрации : 2015-05-18
Да и еще есть мое мнение а есть заведомо неправильное, даже если Вы еще не написали :34812: Теперь будет так :34812: Остановить это сможет только БАН :34812:
Dimaz- Сообщения : 283
Дата регистрации : 2015-10-09
Техника : VW Passat B3 ГазЕль NEXT с 2JZ-GE VVT-I.АКПП. БРДМ2
Traff&Co пишет:Dimaz пишет: еще вариант. забаньте меня Нет тела, нет дела. :34812:
Большая просьба к модераторам и админу!!!
Ушел же ж чел уже, дверью хлопнул... Ан нет, возвращается...
Не баньте, плиииззз, брата нашего меньшего, хоть он и просит!!!
Ну весело же его истерики наблюдать
За нарушение правил, а Я к этому уже иду. :34812:
Подождем, посмотрим :25342: как завалят РФ по причине "тупоголового" патриотизма ее граждан.Dimaz пишет:Да и еще есть мое мнение а есть заведомо неправильное, даже если Вы еще не написали :34812: Теперь будет так :34812: Остановить это сможет только БАН :34812:
Тут и я - правил нет, ты ничего не нарушил, а просто показал свое лицоDimaz пишет:За нарушение правил, а Я к этому уже иду. :34812:
Боріться русини - "поборете вам БОГ помогає".
Жнець- Сообщения : 533
Дата регистрации : 2015-05-30
Dimaz и Traff&Co пока не переходим на оскорбления никаких БАНов, у каждого своя точка зрения и высказываем ее. У нас - демократия
Техника : MB 2.2 VW 1.9 Neviadow 126H
Жнець.Ты плохо рассмотрел , поверь мне Да как процветает UA я вижу :34812:
Последний раз редактировалось: Dimaz (Пн Окт 26, 2015 5:47 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
Oldmen пишет:Dimaz и Traff&Co пока не переходим на оскорбления никаких БАНов, у каждого своя точка зрения и высказываем ее. У нас - демократия
Андрей, ну парень явно
И хамит уже откровенно... а оно все никак... пичалька...
Відкрити очі і далі йти!
Traff&Co- Модератор
Техника : Renault Trafic -- флагман + еще приблуды в компании
Можно послать на ЙУХ :34812: ИлИ вот сюда,http://natribu.org/Traff&Co пишет:Oldmen пишет:Dimaz и Traff&Co пока не переходим на оскорбления никаких БАНов, у каждого своя точка зрения и высказываем ее. У нас - демократия
Андрей, ну парень явнохочет стать жертвой злых укровнарваться на
И хамит уже откровенно... а оно все никак... пичалька...
Но это радикально :34812:
Что я плохо рассмотрел?Dimaz пишет:Жнець.Ты плохо рассмотрел , поверь мне
Нет, мы к сожалению в единой "жопе", только нам вылезти из нее помогут, не совсем конечно, но все таки, а вам еще на голову наступят, чтоб поглубже засунуть. Вместе мы вылезли бы совсем, но пендосы случили крмнаш...Dimaz пишет:Да как процветает UA я вижу :34812:
Я еще хуже.
Вместе, это до майдана и битых Крымских автобусов, до "москаляку на гиляку" .
Вместе, это до майдана и битых Крымских автобусов, до "москаляку на гиляку" .
Вместе - это не по плану пендосов, в любую сторону но не по плану. Разобрались бы по ходу. Я здесь уже описывал возможный сценарий - кури форум. А пока что все идет строго по плану.
Очень жаль что тебя не услышат :34812: Я даже искать, что то здесь не буду Кстати, а что там на счет реституции? Польша наверное тоже что то попутала, наверное це зрада :34812:Жнець(Reaper) пишет:Вместе - это не по плану пендосов, в любую сторону но не по плану. Разобрались бы по ходу. Я здесь уже описывал возможный сценарий - кури форум. А пока что все идет строго по плану.
:34812: точная киселевосоловьевая информация :34812:Dimaz пишет:Кстати, а что там на счет реституции? Польша наверное тоже что то попутала, наверное це зрада :34812:
Конечно именно :34812: я вернусь к этому разговору, через время, :5858:Жнець(Reaper) пишет::34812: точная киселевосоловьевая информация :34812:Dimaz пишет:Кстати, а что там на счет реституции? Польша наверное тоже что то попутала, наверное це зрада :34812:
Я тебе давно предлогал подождать, посмотреть, но ты ж , только потом думать будет поздно.Dimaz пишет:Конечно именно :34812: я вернусь к этому разговору, через время, :5858:Жнець(Reaper) пишет::34812: точная киселевосоловьевая информация :34812:Dimaz пишет:Кстати, а что там на счет реституции? Польша наверное тоже что то попутала, наверное це зрада :34812:
А я всегда и не разу еще не пожалелЖнець(Reaper) пишет:Я тебе давно предлогал подождать, посмотреть, но ты ж , только потом думать будет поздно.Dimaz пишет:Конечно именно :34812: я вернусь к этому разговору, через время, :5858:Жнець(Reaper) пишет::34812: точная киселевосоловьевая информация :34812:Dimaz пишет:Кстати, а что там на счет реституции? Польша наверное тоже что то попутала, наверное це зрада :34812:
Друзі доброго дня звати мене Олег в житті, а так частіше знають під ніком D.S.S.. Я не знаю де запитати, то запитаю тут. Я на вашому форумі новачок, і скажемо так не дуже знайомий з правилами, хоча FAQ і прочитав, тому трохи привідкриваю двері вашого дому, і запитую, що можна в вашому домі, якщо щось не так то тихо їх ( двері ) закрию і допобачення, пробачте що потурбував. Чи можна в вашому домі входити в брудному взутті, смітити, чи насрати десь в кутку, чи можна бути на форумі пьяним, чи під кайфом, і чи потрібна справка від психіатру, що я психічно не хворий? Дякую за відповідь.
D.S.S.- Сообщения : 20
Дата регистрации : 2015-10-26
Техника : Танк
Добро пожаловать Олег! Знаем давно и только с лучшей стороны. На нашем форуме можно все, что ты бы сказал на площади среди людей.
Что такое форум.
Форум — это место массового общения, где каждый волен высказывать свои мысли или несогласие с мнением другого. Само происхождение слова идет из Римской империи, где в Риме форумом называлось центральная площадь города, на которой собирались жители для общественного обсуждения вопросов, или дискуссий.
Что такое форум.
Форум — это место массового общения, где каждый волен высказывать свои мысли или несогласие с мнением другого. Само происхождение слова идет из Римской империи, где в Риме форумом называлось центральная площадь города, на которой собирались жители для общественного обсуждения вопросов, или дискуссий.
D.S.S. пишет:Друзі доброго дня звати мене Олег в житті, а так частіше знають під ніком D.S.S.. Я не знаю де запитати, то запитаю тут. Я на вашому форумі новачок, і скажемо так не дуже знайомий з правилами, хоча FAQ і прочитав, тому трохи привідкриваю двері вашого дому, і запитую, що можна в вашому домі, якщо щось не так то тихо їх ( двері ) закрию і допобачення, пробачте що потурбував. Чи можна в вашому домі входити в брудному взутті, смітити, чи насрати десь в кутку, чи можна бути на форумі пьяним, чи під кайфом, і чи потрібна справка від психіатру, що я психічно не хворий? Дякую за відповідь.
Доброго дня, Олеже! Заходьте, будь ласка! То Ви мабудь малі на увазі нашого друга з сонячного кримїха?
Відкрити очі і далі йти!
Traff&Co- Модератор
Зараз такий час, що справка про психічне здоров"я не буде зайвою.
Але де знайти психіатра, в якого є справка про його психічне здоров"я. Тому і живемо всі без справок, як з глузду з"їхали
До речі, я ще з Олегом не знайомий.
Але де знайти психіатра, в якого є справка про його психічне здоров"я. Тому і живемо всі без справок, як з глузду з"їхали
До речі, я ще з Олегом не знайомий.
Вітаю, земляче! Іронія Ваша зрозуміла, та мабуть цей майданчик виконує ще роль дослідницьку, в якійсь мірі виховну, а взагалі — віддушини де можна висловити свою думку з того чи іншого приводу.
Рад видеть старого заочного знакомого.
Рад видеть старого заочного знакомого.
tri_v- Сообщения : 231
Дата регистрации : 2015-10-12
Техника : Бюрстнер
Да якось почитав, да оце і думаю....ні мене теж буває так накриває, коли зайве за комір закладу, буває щось лишнє да і брякну, але срати в гостях за столом??? Якщо мені дім і господраі не подобаються, то я туди не захожу, а якщо розумію, що я лишній, то просто йду звідти. Тому і запитую. Ну а сперечатися з шановним Dimaz не буду, тому що я ще тверезий, а пояснити йому, це як білогвардійцю роз'яснити Павліку Морозову чому він не правий коли батька здав. Тепер про крим. Я не можу розповісти вам чи добре там чи погано, в крим я більше не їздок. Причина? Ну по перше принципова,і всіх хто туди їздить відпочивати рахую своїми недругами ( друга причина якщо до родичів, то інше) по друге дуже вже мені туди їхати ризиковано, ну а по третє, я вас благаю чи мало тем по туризму? Чи буде там міст, чи ні, мені начхати, мене турбує інше. А вам друзі рекомендую почитати і послухати Василя Шкляр. Ось трохи "«Найстрашніше, що може зробити Путін для України – повернути Крим із, яким ми будемо мучитись сторіччями». Справді, приклад інших держав показує, що віддаючи територію, яка не ідентифікує себе як частину тієї держави, до якої вона належить, виграє не той, хто забирає землю, а той хто віддає» І далі «Фінляндія, віддавши третину своєї території, не втратила нічого. Гляньте, як живуть зараз фіни і росіяни. У часи коли Хрущов дарував нам Крим, СРСР хотіло приєднати до Литви Калінінградську область, але латиші відмовились, бо зрозуміли, що москалі їх швидше русифікують ніж Литва приєднає до себе цю область» . Забийте ви на той крим, не давайте тролю енергетичну підпитку від вас, думайте про краще. Бути Добру.Traff&Co пишет:D.S.S. пишет:Друзі доброго дня звати мене Олег в житті, а так частіше знають під ніком D.S.S.. Я не знаю де запитати, то запитаю тут. Я на вашому форумі новачок, і скажемо так не дуже знайомий з правилами, хоча FAQ і прочитав, тому трохи привідкриваю двері вашого дому, і запитую, що можна в вашому домі, якщо щось не так то тихо їх ( двері ) закрию і допобачення, пробачте що потурбував. Чи можна в вашому домі входити в брудному взутті, смітити, чи насрати десь в кутку, чи можна бути на форумі пьяним, чи під кайфом, і чи потрібна справка від психіатру, що я психічно не хворий? Дякую за відповідь.
Доброго дня, Олеже! Заходьте, будь ласка! То Ви мабудь малі на увазі нашого друга з сонячного кримїха?
D.S.S. пишет:Якщо мені дім і господраі не подобаються, то я туди не захожу, а якщо розумію, що я лишній, то просто йду звідти. Тому і запитую.
Та о то ж... Але у новоспечених рассеян думка іньша... Зайти до сусідів та насрати то ж святе, скрепне
А добру, таки да, быть!
Відкрити очі і далі йти!
Traff&Co- Модератор
Новая жертва свежачек :34812:
С Вас пример беру учусь :34812:Traff&Co пишет:D.S.S. пишет:Якщо мені дім і господраі не подобаються, то я туди не захожу, а якщо розумію, що я лишній, то просто йду звідти. Тому і запитую.
Та о то ж... Але у новоспечених рассеян думка іньша... Зайти до сусідів та насрати то ж святе, скрепне
А добру, таки да, быть!
Друзі а знаєте чому троль сюди срати прийшов? Nikki ( Хай мене Б_г милує за такий нік) закрив сральню, під назвою "крим" на своєму форумі. троль бистренько на ватофорум севаса....., а там і сирнути толком не можна, говнометателі все вже і так засрали)))))) Троль одного не розуміє, що своєю присутністю тут, він підбадьорує форум, ну це як вакцина, ті ж бактеріїї але вже дохлі, але імунитет виробляє гарний)))))
Страница 4 из 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Страница 4 из 35
Права доступа к этому форуму: